Rundvandringar i Skåne

Rundvandringar i Skåne

Kan glatt meddela att ni nu kan köpa Stigfinnare Karin Hoffmanns fantastiska Rundvandringsböcker som sålts i tiotusentals exemplar, här i Skurup på V Kroppsverkstad!
Jag har både Rundvandringar - mera Skånes kust samt Rundvandringar - mitt Skåne i lager.


Böckerna innehåller vardera 32st rundvandringar runtom i hela Skåne och längden varierar på allt mellan 5 och 23km, så alla kan få en vacker runda oavsett fysisk förmåga. Nu finns inga ursäkter för att inte komma igång att röra sig och få frisk luft.

I början på alla rundor får man en kort introduktion med information exempelvis om var man kan parkera, längd och höjdmeter på rundan samt om där finns några hinder såsom stättor eller vadställen. Efter det är det bara att bege sig ut och följa kartorna, använda GPS eller läsa dem lätta och pedagogiska vandringsinstruktionerna.  När man sedan närmar sig slutet och läser sista meningen på rundan är man tillbaka vid bilen där man började och behöver inte ha någon som hämtar upp eller gå samma väg tillbaka igen. Genialiskt!Ta tag i din egen hälsa både fysiskt och mentalt, bege dig ut på en Rundvandring i Skåne!